Infobar icon

SÚŤAŽÍME o 15x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
15.04.2024 Do konca zostáva
2 dni
8 hodín
43 minút
54 sekúnd
 
 
 
 

Zuzin príbeh alebo Najväčší TianDe e-shop na Slovensku má tri roky!

Najväčší tianDe e-shop na Slovensku oslavuje 3 roky!

Naozaj sú to už  tri roky, čo vznikol e-shop tiandekozmetika.sk. Na začiatku tohto príbehu toho nebolo veľa. Len jeden človek vyzbrojený veľkým odhodlaním, jeden počítač, dve krabice tovaru a veľa, veľa hodín práce…

 

Zuzin príbeh alebo Najväčší TianDe e-shop na Slovensku má tri roky!

Keď na to spomínam dnes, nechce sa mi veriť, aký veľký kus cesty sme za posledné 3 roky prešli. V čase, keď mi napadla myšlienka založiť e-shop tianDe na Slovensku, tianDe už v mojom živote hralo významnú úlohu. TianDe produkty mi veľmi pomohli po zdravotnej stránke a dôverovala som im. Vďaka TianDe som však získala oveľa viac. Strela som veľa úžasných ľudí, z ktorých sa neskôr niekoľko z nich stalo mojimi ozajstnými priateľmi.

1. septembra 2016 bol spustený môj e-shop tiandekozmetika.sk. Prvé naskladnenie bolo asi týždeň predtým. Domov mi prišli dve krabice tovaru, na ktoré som pozerala ako na malý zázrak. :-)  S plným nasadením som sa pustila do práce. Možno málokto vie, že za týmto e-shopom stál na začiatku len jediný človek, ja. :-) Od tvorby a nastavenia webu, cez vybavovanie objednávok, fakturácie, balenia balíčkov až po objednávanie tovaru a mnoho ďalších činností, ktoré súviseli s podnikaním a vedením firmy,  to všetko som vtedy riešila sama. Bolo to kvantum hodín denne, 7 dní v týždni, 30 dní v mesiaci. Samozrejme, popri prácach v e-shope som bola nadšenou „tianďáčkou“, čo znamelo, že som pracovala aj na budovaní svojej vlastnej siete úspešných žien. Robila som to s takým nadšením a nasadením, že som si ani neuvedomovala, ako rýchlo rastieme. Momentálne je v mojom tíme viac ako 1200 ľudí.

E-shop už počas prvého roka existencie získal ocenenie - 2. miesto za najväčší obrat v rámci Slovenska. V súčasnosti sme už najväčším e-shopom s kozmetikou tianDe na Slovensku.

V roku 2017 prišlo zásadné rozhodnutie – presunúť sa do väčších priestorov. Postupne som zamestnala ďalších pracovníkov, sklad sme presťahovali do priestorov asi 80 m2 s tým, že nejaký ten rok tam vydržíme. Vždy som mala veľké vízie, avšak v tomto realita predstihla aj moje predstavy. Do roka sme sa sťahovali opäť do ešte väčších priestorov, 150 m2, kde sme aj v súčasnosti. Zmien bolo v roku 2018 ešte viac. Nielenže sme sa presťahovali do nových a väčších priestorov, rozšíril sa aj náš tím v e-shope. Investovali sme do nových webových stánok, kde sme si špeciálne, pre naše potreby dali naprogramovať funkcie nám ušité na mieru, ktorými sme chceli uľahčiť nakupovanie vám, našim zákazníkom.

Od úplného začiatku robíme všetko preto, aby sa vám – našim zákazníkom jednoduchšie nakupovalo, aby ste vedeli sledovať body za produkty, získavať darčeky a pod. V roku 2018 to bola skutočne „jazda“ a my nepoľavujeme ani v tomto roku, skôr naopak.

Pre mňa je e-shop tiandekozmetika.sk ako moje vlastné dieťa, vypiplané od plienok. Teraz má tri roky a stále rastie. Dnes mi už vo “výchove” môjho dietka pomáhajú ďalší ľudia, odborníci na slovo vzatí. Som vďačná za všetkých, s ktorými máme veľmi úzku spoluprácu, ktorá často prechádza až do priateľstiev - cez tlačiarov, grafikov, IT firmy, prepravcov, fotografov, marketérov až po skvelý tím pracovníkov v sklade. Vďaka tomuto všetkému sa nám podarilo vytvoriť najväčší e-shop tianDe na Slovensku.

Rok 2019 je pre e-shop opäť rokom veľkých zmien. Rozhodli sme sa "prekopať" dizajn stránky tak, aby bolo nakupovanie čo najpríjemnejšie. Meníme aj názov - z tiandekozmetika.sk sa stáva www.zuzino.sk a čo je ešte podstatnejšie, zavádzame nové zásady ekologického prístupu a stávame sa tak prvým TianDe ekologickým e-shopom na Slovensku!

Bez čoho by sme neexistovali v minulosti ani teraz, ste vy, naši zákazníci. Som nesmierne vďačná za vašu podporu, trpezlivosť, dôveru a to, že nakupujete práve u nás. Najväčší tianDe e-shop na Slovensku má tri roky. Aj vďaka vám!

Za celý náš tím zuzino.sk prijmite veľké ĎAKUJEM.

S úctou,

Zuzana Slovačková

zakladateľka e-shopu www.zuzino.sk a

perlová riaditeľka, členka tímu top manažérov Renáty Královej, briliantovej riaditeľky tianDe

Zdroj fotografií: Jenny Slovačková pre zuzino.sk, Katarína Lehotská Mikuláková - Harmónia Festival zdravého životného štýlu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia