Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
4 dni
0 hodín
20 minút
34 sekúnd
 
 
 
 

TOP 10 BESTSELLEROV v TianDe e-shope

Poznáte už TOP 10 BESTSELLEROV v našom TianDe e-shope? Používate ich aj vy? Tu je zoznam momentálne*  najobľúbenejších produktov TianDe - vyskúšajte ich aj vy!

TOP 10 BESTSELLEROV v TianDe e-shope
  1. ​​​​​Denná vložka Energia života
  2. Náplasti Wutong a Jian Kang
  3. Detoxikačná náplasti
  4. Regeneračný krém na chodidlá s hadím tukom
  5. Vložky Energia bylín
  6. Telové soli
  7. Slaviton (spolu s Tekutou náplasťou a Orthophytom)
  8. Vložky Nefritová sviežosť
  9. Bio Rehab sada - šampón, maska na vlasy a tonikum
  10. Doplnky výživy - Citrokalcevit

A hoci tieto výrobky mnohým z vás netreba zvlášť predstavovať, pozrieme sa na na zuzino top 10 bližšie:

1. Denná vložka Energia života

Energia života je viac ako obyčajná vložka či klasický prostriedok intímnej hygieny pre ženy. Je to špeciálna fytovložka s obsahom až 38 bylín, ktorá má protizápalové, protikŕčové, antipliesňové a antibakteriálne vlastnosti. Bylinná fytovložka je terapeutickou podpornou liečbou zápalu močového mechúra, hemoroidov a prevenciou gynekologických ochorení. Pomáha pri neplodnosti, v období klimaktéria, pri PMS syndróme. Odporúčaná doba trvania kúry je 10 až 30 dní. V prípade prevencie sa odporúča ako 7-10 denná kúra. 

2. Náplasti Wutong a Jian Kang

Jian Kang fytonáplasť tianDe na zuzino.sk Wutong fytonáplasť tianDe na zuzino.sk

Náplasti Wutong a Jian Kang predstavú top výrobky v TianDe. Ide o fytonáplasti, ktoré pôsobia na bolesti rôzneho druhu. Používajú sa na boľavý chrbát, kĺby, svaly a rôzne iné. Wutong má antistresujúce, protizápalové a analgetické účinky, redukuje opuchy a zlepšuje miestne prekrvenie. Je to jedna z najsilnejších fytonáplastí v tianDe a pôsobí okamžite. Na chronické a reumatické bolesti je vhodnejšia fytonáplasť Jian Kang, ktorá odstraňuje zápaly a má bioenergetický vplyv na šlachy a kĺby. Zo skúseností našich zákazníkov vieme, že obe náplasti je možné využívať aj na iné miesta tela i tváre - napr. pri nádche, migréne či chrípke.

Náš tip: "Keďže sú obe náplasti TOP tianDe výrobkami, niekedy môžu byť vypredané. Vyskúšajte náplasť Zhu Feng Forte. Poskytne viac ako len slušnú náhradu. Ide o ultrasilné náplasti proti bolesti rôzneho druhu".

3. Detoxikačné náplasti

Detoxikačné náplasti TianDe sú absolútnou TOPkou! Majú silný antioxidačný účinok. Zlepšujú prekrvenie pokožky, odstraňujú toxíny. Pomáhajú zmierniť únavu a svalové napätie, prispievajú k zlepšeniu spánku a zvýšeniu celkového tonusu organizmu. Odstránenie odpadových látok a toxínov prináša veľkú úľavu organizmu. V tomto roku pribudla aj levanduľová náplasť, ktorá zlepšuje kvalitu spánku.

  

 

4. Regeneračný krém na chodidlá s hadím tukom

Predstavuje úľavu pre silne stvrdnutú a popraskanú kožu na nohách a tiež na nohy s výraznými kapilárami. Krém obsahuje hadí tuk, ktorý má výrazné regeneračné a hojace schopnosti.

5. Vložky Energia bylín

Energia bylín je silným radom intímnej hygieny tianDe, ktorá obsahuje patentovanú zmes 49 bylín. Je prvou pomocou v rámci prevencie ženských ochorení aj účinná pomoc a doplnok pri liečbe gynekologických problémov.

6. Telové soli

Výnimočné soli s veľkým podielom aktívnych minerálnych prvkov pre omladenie pokožky tela aj na povzbudenie mysle. Vyskúšajte Telovú soľ Kryštály mŕvteho mora alebo Telovú soľ Grapefruit, ktorá má osviežujúcu vôňu a zároveň účinne bojuje s celulitídou.

7. Trio masážnych gélov a krémov

Slaviton, Tekutá náplasť a Orthophyt sú mimoriadne obľúbenými výrobkami tianDe. Slaviton ochladzuje a poskytuje úľavu unaveným nohám. Tekutá náplasť je výrazne zahrievajúci a ideálnym pomocníkom pre športovcov, pred aj po športovom výkone. Jeho účinky pocítite ihneď. Orthophyt má kumulatívny účinok a pôsobí proti bolestiam pohybového aparátu - mimoriadne vhodný na boľavé kĺby.

8. Intímna hygiena radu Nefritová sviežosť

Vložky z radu Nefritová sviežosť si našli množstvo zákazníčok. Aloe vera, aniónové aj vložky s obsahom byliniek - všetky sú obľúbené pre svoju jemnosť a účinnosť. Poskytujú účinnú prevenciu gynekologických ochorení, zabezpečujú dlhotrvajúcu sviežosť a zlepšujú aj kvalitu intímneho života.

9. Bio Rehab

Bio Rehab sadašampón, maska na vlasy a tonikum - to je účinná trojkombinácia proti vypadávaniu vlasov. Bio rehab vlasy posilňuje od korienkov, stimuluje a aktivuje rast nových vlasov. Zvyšuje aktivitu vlasových folikulov a pôsobí proti alopécii nielen sezónnej, ale aj pri tzv. mužskom vypadávaní - pri ustupovaní vlasov aj tvorbe lisín.

10. Výživové doplnky

Doplnok výživy Citrokalcevit je mimoriadne obľúbený u zákazníkov e-shopu zuzino.sk Jedná sa o vitamínový, minerálový doplnok, ktorý je významným zdrojom bioaktívneho vápnika, ktorý pôsobí na posilnenie zubov, kostí, ale tiež pleti, vlasov, nechtov a zodpovedný je aj za psychickú pohodu.

* Tento zoznam bol vytvorený podľa predajnosti tianDe výrobkov v zuzino.sk v 2. polroku 2019 (TOP 10 sa môže meniť).

Zdroj foto: www.zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia