Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
 

Príprava na pôrod s tianDe

Máte to už za pár? Neviete sa dočkať, kedy si z pôrodnice donesiete domov vaše vytúžené bábo? Netrpezlivo počítate dni do pôrodu? Pôrod je vo všeobecnosti spájaný s bolesťou, obavami a strachom. Avšak dostatok informácií, prítomnosť blízkej osoby, pozitívne naladenie a zdravá životospráva môžu pomôcť.

Príprava na pôrod s tianDe

Aj predpôrodný kurz a cvičenie pre tehuľky môžu prispieť k tomu, aby nastávajúca maminka cítila podporu a bola tak ešte v lepšej psychickej kondícii. Tehotenstvo a najmä posledné týždni až dni pred pôrodom sú mimoriadne psychicky aj fyzicky vyčerpávajúce. Pomôžte si aj prírodnou cestou s tianDe.

Bolesti v tehotenstve

V tehotenstve nohy často opúchajú, sú namáhané a unavené. Vždy, keď je to možné, si nohy vyložte a natrite Slavitonom. Tento nemastný gél obsahuje pagaštan konský, harmanček lekársky, chmeľ, tymián, rozmarín a ďalšie prírodné látky, ktoré vaše ubolené nohy upokoja, zmiernia opuch a osviežia. Sila byliniek dodá vašim nohám ľahkosť. Slaviton vám môže pomôcť aj pri bolestiach v prsiach a dokáže tiež zmierniť nepríjemné pocity v podbrušku. V lete príjemne ochladí celé telo, čo nastávajúca mamina určite ocení.

Na boľavý chrbát a kríže je vynikajúci Masážny gél Orthophyt, ktorý má mierne prehrievajúce účinky. Pomôže tak počas tehotenstva, ako aj počas samotného pôrodu.

Slaviton gél na zuzino.sk Masážny gél Orthophyt na zuzino.sk

Ako sa zbaliť do pôrodnice

Šťastie praje pripraveným. Nenechávajte si balenie na poslednú chvíľu a majte tašku do pôrodnice pripravenú už pred 35. týždňom tehotenstva. Čo by v nej okrem osobných vecí a oblečenia pre bábätko nemalo chýbať?

  • Slaviton gél - pomôže zbaviť sa pocitu ťažkých nôh, opuchov, ochladí aj príjemne osvieži nohy aj celé telo.
  • Masážny gél Orthophyt - príjemne zahreje, zbaví bolestí, osvieži, tonizuje a regeneruje. Pôsobí aj ako prevencia opuchov.
  • Slipové vložky s aloe vera – pomôžu rýchlejšie zahojiť popôrodné rany, zmiernia bolesti aj opuchy. Vyrobené sú zo 100% priedušnej bavlny.
  • Balzam Talizman má ochranný, upokojujúci a regeneračný účinok. Je neparfémovaný, neobsahuje parabény ani farbivá. Eliminuje tvorbu jaziev a strií. Vodný aj na popôrodné rany a tiež na bolestivé bradavky.
  • Jemný gél na intímnu starostlivosť – blahodárne pôsobí na intímne partie, stará sa o pokožku (dokonca ho môžete použiť aj na citlivú detskú pokožku celého tela). Hydratuje a pomôže zbaviť sa aj prípadných ekzémov, ktoré sa u novorodeniatok môžu vyskytnúť na hlave. Nemusíte mať obavy ani z pálenia a starostlivosť o popôrodné rany. Gél obsahuje kyselinu mliečnu, koloidné striebro, výťažky z harmančeka, čajovníka a tieto zložky upokojujú aj účinne bránia vzniku zápalov.
  • Hydrogélová fytonáplasť pre ženy - účinne a veľmi rýchlo zmierňuje bolesti v podbrušku pri rekonvalescencii po pôrode.
  • Deodorant Alunit s rozprašovačom a šalviou – je 100% prírodný a preto vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy. Neobsahuje soli hliníka, alkohol ani parabény.
  • Zjemňujúc balzam na pery Fucoidan viete použiť na vysušené pery počas pôrodu, ale i na všetky suché miesta. Vhodný je aj na prsia a bradavky, ktoré okamžite zjemní a zacelí i drobné trhlinky.

Prírodná pomoc počas pôrodu

Pôrodné bolesti sú to, čoho sa obáva väčšina žien. Aj na ne sa dá pripraviť a využiť aj dostupné metódy tlmenia bolesti. Ak uprednostňujete prírodnú cestu a teda aj prírodné spôsoby tlmenia bolesti, vyskúšajte tíšivé vlastnosti prúdu teplej vody, pohyb alebo rôzne polohy počas pôrodu (ak to vaša nemocnica umožňuje). Mnohým ženám pomáha aj prítomnosť blízkej osoby, masáže alebo lokálna aplikácia tepla či chladu. Práve pri posledných spomínaných si môžete pomôcť práve tianDe Slavitonom, ktorý má chladivé účinky a Orthophytom, ktorý mierne zahrieva.

Skúsenosť našej zákazníčky: „Kto už má pôrod za sebou, vie, že to nie je žiadna sranda či prechádzka ružovou záhradou. Tie pôrodné bolesti, auuu. Mňa príšerne bolel chrbát a úľavu mi neprinieslo ani v mikrovlnke nahriaty vankúšik. Poprosila som mamu, ktorá so mnou pri pôrode bola, aby mi natrela chrbát (a najmä tú spodnú časť) tianDe Orthophytom. Uff, to bola úľava. Masážny krém sa akoby rozlial na pokožke, prehrial mi celý chrbát a bolesť ustúpila. Môžem len a len odporúčať všetkým žienkam v očakávaní.“

V pokračovaní článku Zotavenie po pôrode sa pozrieme na to, čo robiť po pôrode, aby ste si toto náročné obdobie čo najviac užili.

Zdroj foto: zuzino.sk, pexels.com

 
 
Skupina produktov
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia