Premena s TianDe a zuzino.sk

Kategórie
 
 
 
TRHÁK týždňa
17.03.2024 Do konca zostáva
1 deň
18 hodín
31 minút
9 sekúnd
 
 
 
 

Premena s TianDe a zuzino.sk

Každá žena môže byť krásna! Nie je to len klišé, platí to na 100%. Potrebný je pár šikovných rúk (niekedy aj viac párov) - správny strih vlasov, make-up, vhodné oblečenie...a úsmev na perách. Prvú profesionálnu premenu s TianDe a e-shopom zuzino.sk máme za sebou. Dopadlo to na 1tku s hviezdičkou. A navyše sme si to celé veľmi užili! Veď posúďte sami. 

Premena s TianDe a zuzino.sk

Pani Ivetka Lehotská túto profesionálnu premenu vyhrala v Kúzelnej decembrovej súťaži v našom e-shope zuzino.sk Súčasťou výhry bola úprava vlasov, make-up s TianDe, fotografie od profesionálnej fotografky a módne styling poradenstvo. Celá premena sa konala v krásnych priestoroch Art Pensionu v Banskej Bystrici, kde sa jeho majiteľke Zuzka podarilo vytvoriť veľmi príjemné miesto s neopakovateľnou atmosférou. Aj preto tam tak radi chodíme.

Stretli sme sa v jedno chladné štvrtkové ráno. Na zdarný začiatok aj priebeh akcie sme si pripili pohárom sektu a naša dvorná profesionálna vizážistka a kaderníčka Aňa Gagová sa pustila do práce. Keďže základom krásneho make-upu je pestovaná pleť, na tvár pani Ivetky aplikovala intenzívnu kolagénovú masku na pleť a masku na očné okolie. Upravila a nafarbila obočie polopermanentnou farbou na obočie. V rámci úpravy tváre je to podľa slov odborníčky nesmierne dôležité. Obočie vytvára rámec pre celú tvár.

  

Medzičasom vizážistka a kaderníčka v jednej osobe začala s úpravou Ivetkiných vlasov. Zvolila kratší strih, vlasy zostrihala najmä vzadu. Keďže má pani Ivetka veľmi jemné vlasy, strihom i účesom sa snažila vytvoriť dojem väčšieho objemu. Odporúčala jej TianDe výrobky pre väčší objem vlasov* a rovnako aj jemný melír najmä v oblasti tváre. Melír by vlasy našej našej zákazníčky mohol opticky vlasy zhustiť.

Na rad prišla tvár. Naša klientka je dáma v krásnom elegantnom veku - má po 50tke. Jej pleť je mastná. Vidno, že sa o ňu stará - je pekná, pestovaná s minimom vrások. Vizážistka Aňa jej pochválila krk, ktorý má Ivetka tiež veľmi pekný. Na pleť použila hyalúronové sérum, fluid na oči, denný krém, podkladovú bázu, DD cushion, všetko z TianDe*. Zvýraznenie a farbu líčkam dodala rúžom. Na oči použila kombináciu viacerých odtieňov z dvoch paletiek. Zvolila jemné, zemité odtiene - jednak kvôli dennému líčeniu, ale i preto, že u ženy, ktorá sa nezvykne líčiť je vhodnejšie začať jemnejším odtieňmi. Okrem očných tieňov vizážistka použila kajalovú ceruzku na oči a špirálu TianDe. Ivetka má veľké modré oči, ktoré sa vďaka správemu líčeniu ešte zvýraznili a podčiarkla sa ich krásna sýta farba. Na záver pery, ktoré vizážistka jemne orámovala ceruzkou na pery telovej farby a nakoniec vyplnila rúžom.

    

Celou úpravou tváre chcela profesionálna vizážistka Aňa vyzdvihnúť krásu našej výherkyne a zvýrazniť to, čo naozaj stojí za povšimnutie. My si myslíme, že sa jej to podarilo. A vy?

Čo povedala vizážistka Aňa Gagová o tejto akcii?: "Tento deň som si užila aj ja. Vždy sa veľmi teším, ak môžem klientkám pomôcť v tom, aby sa cítili krajšie, spokojnešie, sebavedomejšie. Vďaka citlivo zvoleným úpravám to ide. Pani Ivetke to naozaj veľmi pristane a dúfam, že i jej sa táto premena páči".

Ani sme sa opýtali aj na TianDe: "TianDe poznám asi 1,5 roka. Obľúbila som si viacero produktov, ktoré v mojej praxi vizážistky používam takmer denne -  napr. podkladovú bázu Ocean Riches. Tú dávam všetkým mojím klientkám. Sedí mladším aj starším dámam, ženám, ktoré majú mastnejšiu aj suchú pleť. Rada pracujem aj s TianDe očnými tieňmi, ktoré sa pekne kombinujú a vynikajúco držia. No a určite by som vyzdvihla plátené masky - tie sú úplne skvelé. Vždy pred líčením jednu aplikujem na tvár klientky a výsledok je potom ešte krajší." 

Čo sa stylingového poradenstva týka, pani Ivetka dostala základné rady na tému farebnosť oblečenia. Poradili sme jej, aby začala používať jemnejšie odtiene farieb, pastelové farby aj splývavé materiály. V ďalšej fáze svojej premeny zašle pani Ivetka stylistke a módnej poradkyni svoje fotografie obľúbeného oblečenia. Práve táto odborníčka Ivetke poradí, čo je najvhodnejšie s ohľadom na jej typ postavy, vek, štýl aj príležitosť. So stylistkinou pomocou bude premena pani Ivetky dokonalá!

Keď človek robí, to, čo ho naozaj baví - vidno to! Tento deň mal byť dňom "D" výherkyne, pani Ivety Lehotskej, no užili sme si ho všetci prítomní. Vizážistka a kaderníčka v jednej osobe - Aňa Gagová, majiteľka e-shopu zuzino.sk Zuzka Slovačková, profesionálna fotografka Jenny Slovačková aj Katka L. Mikuláková, ktorá pre zuzino.sk zabezpečuje marketing a PR.

P.S.: Ak by ste si takýto skvelý deň s premenou, TianDe a e-shopom zuzino.sk chceli zažiť aj Vy, dajte nám vedieť! Niečo určite vymyslíme! 

* zoznam použitých TianDe výrobkov:

* zoznam odporúčaných TianDe výrobkov:

 

Zdroj foto: Jenny Slovačková pre zuzino.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia