Predstavujeme prvý EKOlogický e-shop TianDe na Slovensku

Kategórie
 
 
 
 

Predstavujeme prvý EKOlogický e-shop TianDe na Slovensku

Možno ste niektorí postrehli, že tiandekozmetika.sk mení svoj zovňajšok. Áno, je to tak. No je toho oveľa viac ako len "kozmetická zmena"! Meníme aj názov e-shopu a meníme aj celkový prístup e-shopu. Stávame sa prvým TianDe ekologickým e-shopom na Slovensku.

 

Predstavujeme prvý EKOlogický e-shop TianDe  na Slovensku

Z tiandekozmetika.sk sa stáva zuzino.sk - no stále sme to my!

Tiandekozmetika.sk sa v novembri 2019 premenovalo na zuzino.sk. Obsah e-shopu ostáva nezmenený - výnimočné tianDe produkty predávame aj naďalej a na tom nič nemeníme! Meníme však náš prístup k baleniu tovaru pretože veríme, že tak, ako záleží na každom jednom človeku, záleží i na každom jednom strome.

Ekologický prístup k životu aj k firme

Doba, v ktorej žijeme si vyžaduje, aby sme k našej planéte boli ohľaduplnejší. A my chceme prispieť svojou troškou a byť o čosi zodpovednejšími, EKOlogickejšími. Ekologické projekty nám vždy boli veľmi sympatické. Aj samotná spoločnosť tianDe má projekty vysádzania stromov, ekologický rad šetrných produktov do domácnosti. My sme k tomu pridali aj ekologické obaly*, šetrnejšie zaobchádzanie so zdrojmi v rámci nášho centrálneho skladu a postupne plánujeme i prípravu vlastných ekologických projektov.

V praxi to znamená, že sa naši zákazníci pri nákupe cez www.zuzino.sk budú stretávať s balíčkami, ktoré sú vyrábané z plne recyklovateľných materiálov. Aj lepiace pásky sú vyrobené z papiera a sú recyklovateľné. Výplne balíkov, ktoré boli doteraz klasické "bublinkové" sme nahradili papierovými výplňami. Tieto zmeny zavádzame do praxe postupne. Najprv použijeme tie obaly, ktoré máme. Aj šetrné zaobchádzanie s už nakúpeným materiálom je jednou z našich ekoLOGICKÝCH zásad. V priebehu mesiaca november 2019 sa už naši zákazníci budú stretávať s kompletne ekologickými baleniami.

Už čoskoro sa s vami podelíme o to, na akých ekologických projektoch pracujeme.

Prajeme vám, aby sa Vám v staronovom e-shope tianDe tiandekozmetika now by www.zuzino.sk dobre nakupovalo a verte, že záleží na každom jednom z nás, aj na každom jednom strome. 

* vybrané produkty - tie, ktoré sú mimoriadne citlivé a náchylné na poškodenie obalu - budeme baliť do ochranných fólií. Je to ekologickejšie i ekonomickejšie v porovnaní s opätovným zasielaním náhradného tovaru.

Foto: Jenny Slovačková pre zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia