Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
 

Angelika čínska a jej účinky na ženské zdravie

TianDe výrobky sú obľúbené vďaka svojej účinnosti. Nemalú zásluhu na tom majú bylinky, ktoré sa pestujú v čistom prostredí Altaja a ktoré sú pridávané do mnohých tianDe výrobkov. Vo viacerých výrobkoch nájdete aj angeliku čínsku. Poznáte túto rastlinku? Viete aké sú jej účinky na vaše zdravie?

Angelika čínska a jej účinky na ženské zdravie

Angelika čínska

Angelika čínska (latinsky Archangelika sinencis) nazývaná aj archangelika čínska je často označovaná za „ženský ženšen“ a je známou najmä v krajinách východu. Pochádza, ako už napovedá samotný názov, z Číny a často sa využíva v krajinách východej Ázie ako sú Japonsko či Južná Kórea. V súčasnosti je známa celosvetovo a rozšírená je v mnohých krajinách.

Účinky angeliky čínskej

Jej účinky sú veľmi silné, čo zistíte najmä pri dlhodobom používaní. Angelika čínska pomáha pri mnohých ženských problémoch a gynekologických ochoreniach:

  • uľavuje od problémov spojených s menštruáciou ako sú nepravidelná menštruácia, menštruačné bolesti, skracuje dni menštruácie, zmierňuje veľmi silnú menštruáciu
  • zmierňuje predmenštruačný syndróm (PMS)
  • pomáha liečiť kvasinkové a bakteriálne infekcie
  • eliminuje biely výtok a vaginálne infekcie
  • znižuje nepríjemné príznaky klimaktéria
  • zmierňuje bolesti brucha po pôrode

Ďalšie pozitívne účinky angeliky čínskej

Aj napriek tomu, že je angelika čínska považovaná za "ženskú bylinku", užívať ju môžu aj muži. Okrem ženských problémov pomáha s riešením množstva iných zdravotných problémov, napríklad:

  • posilňuje lymfatický systém
  • zmierňuje únavu a vyčerpanie
  • upravuje vysoký krvný tlak
  • upokojuje
  • pôsobí blahodárne na tráviaci trakt

Angelika čínska sa využíva aj ako podporné liečivo pri problémoch s oslabeným imunitným systémom. Celkovo posilňuje organizmus, pôsobní naňho blahodárne, čo ocení každý v chrípkovom období alebo po prekonaní choroby. Posilňuje lymfatický systém, pomáha pri zhoršenej cirkulácii krvi, podporuje krvotvorbu a napomáha správnej funkcii krvných doštičiek.

A to nie je všetko. Angelika čínska je aj prírodným stimulantom. Má upokojujúci účinok, pomáha v období zvýšenej záťaže a vždy vtedy, keď ste v strese. Môžete ju využiť aj v boji proti úzkostiam a celkovom podráždení. Používa sa aj pri poruchách tráviaceho traktu - tlmí kŕče, pôsobí proti bolesti aj plynatosti. Doplnkovo rieši aj poruchy spánku.

Zaujímavosť: Tak ako je to pri iných bylinkách, aj angelika čínska pôsobí v synergii s ďalšími bylinkami. Preto ju v tianDe výrobkoch často nájdete spolu s ďalšími liečivými rastlinami.

Angelika čínska v tianDe

Angelika čínska je rastlina, ktorú v tianDe nájdete v produktoch intímnej hygieny a tiež v bylinných čajoch.

  • Denná slipová vložka ENERGIA ŽIVOTA - intenzívna 24-hodinová fytovložka (suchý zábal), ktorý podporuje harmonizáciu menštruačného cyklu a pomáha zotaviť sa po gynekologických ochoreniach. Vynikajúca aj ako prevencia ženských ochorení. Odporúčame aspoň 2x ročne 10-dennú kúru.
  • Bylinný čaj pre ženy - starostlivo vybrané byliny pre pohodu a dobrú kondíciu každej ženy. Prispieva k udržaniu normálneho fungovania urogenitálnho systému, podporuje imunitu a napomáha prekonávať vypäté obdobia.
  • Menštruačné vložky Energia bylín - unikátne vložky s patentovaným zložením, ktorý okrem angeliky čínskej obsahujú i ďalšie silné bylinky. Sú priedušné a savé zároveň. Denné aj nočné menštruačné vložky navyše obsahujú domáci test na prítomnosť mikroorganizmov.

Bylinný čaj pre ženy tianDe na zuzino.sk  

Angelika čínska právom nesie svoje anjelské meno. Je bylinkou žien, ktorá pomáha odstrániť alebo zmierniť mnohé ženské problémy a navyše dodáva duševnú a fyžickú pohodu. Ak ste ešte nevyskúšali jej liečivú silu, urobte tak. Vyberte si z množstva tianDe výrobkov, ktoré angeliku čínsku obsahujú.

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia