Infobar icon

SÚŤAŽÍME o 15x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
15.04.2024 Do konca zostáva
4 dni
13 hodín
46 minút
5 sekúnd
 
 
 
 

Ako sa vyhnúť zdravotným problémom počas leta

Leto je pre mnohých najkrajším obdobím roka. Neodmysliteľne k nemu patria prázdniny, dovolenky, more či hory. Cestovanie aj čas strávený s najbližšími. Užite si toto leto na maximum a vyvarujte sa chýb, ktoré vám môžu radosť z leta prekaziť.

Ako sa vyhnúť zdravotným problémom počas leta

Ako sa vyhnúť zápalu močových ciest

Kúpanie patrí k letu asi úplne najviac. Ak sa navyše radi opaľujete, pribaľte si tento rok do kufra aspoň jedny plavky navyše. V mokrých alebo vlhkých plavkách by ste sa opaľovať nikdy nemali. V opačnom prípade si koledujete o nepríjemné bolesti, ktoré sprevádzajú zápaly močových ciest. Kto to zažil, vie, že je to veľmi, ale naozaj veľmi nepríjemná, ostrá a rezavá bolesť. Auuu. Nič príjemné na dovolenke! Predchádzať zdravotným problémom je vždy jednoduchšie ako ich liečiť. Veľa miesta v kufri nezaberú ani Denné vložky JEMNÁ STAROSTLIVOSŤ. Obsahujú tú správnu kombináciu byliniek (spolu až 38!), ktoré blahodárne pôsobia na intímne zdravie žien. Používajú sa ako suchý zábal, počas celých 24 hodín.

 

Starostlivosť o ženské zdravie s TianDe

Nielen v lete je vhodný Jemný gél na intímnu starostlivosť. Má vyvážené pH, je prírodný, zmäkčujúci a bráni vzniku zápalov. A navyše ho môžete použiť nielen na intímnu hygienu, ale aj na celé telo a dokonca urobí dobre i jemnej pokožke vašich detí. A opäť ušetríte aj miesto v kufri :) 

Jemná starostlivosť TianDe  Jemný gél na intímnu starostlivosť TianDe

Náš tip: Vyskúšajte aj novinku v tianDe - Gél na intímnu starostlivosť s bylinnými výťažkami. Obsahuje viac ako 90%  prírodných zložiek, vďka ktorými sa postaráte o svoje intímne zdravie.

Spálená pokožka

Aj vám sa to už stalo? Zabudli ste na opaľovací krém? Alebo ste boli na priamom slnku dlhšie ako ste chceli? Spálená pokožka sa vám viac ako pravdepodobne nevyhla. Spálená pokožka je začervenaná a prejavuje sa zvýšenou bolestivosťou a citlivosťou na dotyk. Prvá pomoc, ktorú odporúčajú odborníci z tianDe je Balzam Talizman s obsahom aloe vera. Je to prírodný neparfémovaný gél, bez farbív a parabénov. Okrem toho, že okamžite poskytne úľavu spálenej pokožke, použiť sa dá na mnoho ďalších spôsobov. Napríklad na škrabance, odreniny, štípance od komárov, jazvy. Prvou pomocou pri spáleninách a tiež modrinách, odreninách, bodnutí hmyzu, pri prechladnutí je aj Slaviton gél. Pravdaže, uľaví i nohám po dlhšej prechádzke či túre, no použiť sa dá na veľa spôsobov.

Zabráňte vysušeniu vlasov

V lete sa nevyhneme ani suchým vlasom. Je to tak. V lete sú obzvlášť namáhané. Voda – chlorovaná alebo morská v kombinácii s horúcim slnkom dá vlasom poriadne zabrať. Preto by ste starostlivosti o vlasy mali venovať viac pozornosti ako zvyčajne. Starostlivo vyberajte šampóny a ďalšie výrobky. Kondicionér či balzam ponechajte na vlasoch o čosi dlhšie ako zvyčajne. Začnite používať aj masky na vlasy, séra alebo oleje. Suchým a krepovitým vlasom odzvoní aj vtedy, keď použijete výnimočnú masku na vlasy s obsahom hadieho tuku. Dobrým tipom na farbené vlasy, ktoré tiež v lete trpia, je Šampón a maska s keratínom, vďaka ktorému sa bude farba z vlasov vymývať pomalšie. 

TIP pre celú rodinu: Univerzálny šampón Ovocná pochúťka a Kondicionér na vlasy Ovocná pochúťka. Obsahujú vitamín E aj panthenol. Vaše vlasy krásne prevoňajú, jemne očistia.

Čo s nežiaducimi chĺpkami

Holenie k letu patrí rovnako ako slnko či voda. Holenie v lete však môže spôsobiť viac starostí ako počas iného obdobia v roku. Holenie môže narušiť pokožku, ktorú následne slnko i voda viac dráždia. Ak sa to dá, vyhnite sa holeniu chĺpkov v lete. Použité iné formy odstránenia chĺpkov. No ak sa už holeniu vyhnúť neviete, robte to radšej vo večerných hodinách, resp. v čase, keď sa nechystáte na slnko. Na holenie môžete použiť aj Jemný gél na intímnu hygienu. Vašu pokožku nebude dráždiť a pokožka po ňom ostane jemná a hydratovaná.

Čo proti komárom

Nielen pri mori sú skvelé dovolenky. Oddýchnuť si môžete aj v horách či na chalupe. Na čo by ste si mali dávať pozor tam? Napr. na nepríjemné štípance. Peknú dovolenku vie veľmi ľahko znepríjemniť roj komárov. Chráňte sa pred nimi. Deodorant s rozprašovačom na báze antibakteriálneho prírodného kryštálu so šalviou okrem toho, že predstavuje 100% prírodnú a bezpečnú ochranu pred nepríjemným zápachom, poskytuje aj pomoc pred dotieravými komármi.

Čo si vziať na hory

Ak sa tento rok chystáte na hory, pripravte si „SOS pomôcky“.  Telefónne číslo na horskú službu, poistenie do hôr, nabitý mobil sa tiež zíde.... Pravdaže, dostatok tekutín, opaľovací krém, pokrývka hlavy a vhodné oblečenie platí tak pre hory ako aj more. K SOS pomôckam by sme určite zaradili aj Slaviton – gél na nohy, ktorý sa dá použiť na mnoho spôsobov. Na spálenú pokožku, štípance, ale aj ako pomoc pri zvýšenej teplote. Tekutá náplasť pomôže aj ako prevencia pred nepríjemnými kliešťami. Stačí sa pred túrou kompletne natrieť a pre istotu aj nastriekať deodorant s alunitom a šalviou. Ak ste sa bodnutiu hmyzu nevyhli, nevadí. Použite spomínaný Slaviton gél, Lesnú prechádzku Dr. Taiga alebo Balzam Talizman. Pomôže aj tuhý alunit a naši zákazníci majú dobrú skúsenosť aj s Detoxikačnou náplasťou priloženou priamo na miesto bodunutia.

Šúchajú sa vám stehná?

Kto nezažil, nevie. Ale ten, kto má pár kíl navyše vie, aké sú o seba obtierajúce stehná nepríjemné až bolestivé. Dá sa tomu ľahko zabrániť. Použite rozpustnú masku z rozdrvených perál (áno, tú, ktorá sa dáva na tvár). Túto viete inak použite i na miesto klasického púdru na tvár a tiež ako suchý šampón.

Pestovaná pleť aj v lete

Ak chcete byť krásna aj v lete a make-upu sa neviete vzdať ani v týchto horúcich mesiacoch, siahnite po niečom jemnejšom. Roztopený make up na naozaj nevyzerá príťažlivo. Alternatívou môže byť hydratačná podkladová báza pod make-up tianDe z rady Ocean Riches, ktorá hydratuje, o pleť sa stará, hydratuje ju a zároveň tvár krášli a farbu pleti zjednocuje. A nezabúdajte na to, že najkrajší make-up je ten na pestovanej, hydratovanej pleti. Preto si v lete doprajte extra dávku hydratácie, napr. v podobe séra alebo aj hydratačného gélu. Vďaka tomuto elixíru vaša pleť ani po lete nebude vráskavá, dehydrovaná.

Hydratačná báza pod make-up TianDe

Užite si leto naplno a bez drobných nepríjemností! Tešte sa z každého dňa. S rodinou, priateľmi a veríme, že tak trochu aj s tianDe.

Zdroj foto: pixabay.com, zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia