Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
4 dni
13 hodín
5 minút
30 sekúnd
 
 
 
 

Menopauza - ako si pomôcť s TianDe

Klimaktérium je prirodzený proces, ktorý sprevádza každú ženu vo veku medzi 40. a 60. rokom života. Klimaktérium má viacero štádií, ktoré spolu trvajú aj niekoľko rokov. Jedným z nich je samotná menopauza - obdobie, kedy v dôsledku straty folikulárnej aktivity vaječníkov dochádza k vymiznutiu menštruácie. 

Menopauza - ako si pomôcť s TianDe

Menopauza a jej prejavy

Menopauza je často sprevádzaná nepríjemnými prejavmi ako je zvýšené alebo nočné potenie, návaly tepla, výkyvy nálad, zvýšená nervozita, nespavosť, poruchy spánku, ľahká alebo aj silnejšia inkontinencia, zápaly močového mechúra, rednutie kostí, únava, suché sliznice, bolesti hlavy a ďalšie. V tomto období môžu bolieť kĺby, chrbát; častejšie sa objavuje suchá pokožka, zvýšenie hmotnosti aj rednutie a vypadávanie vlasov. Prvými príznakmi menopauzy sú aj búšenie srdca a zníženie suxuálneho apetítu.

Existuje množstvo spôsobov, ako tieto nepríjemné prejavy menopauzy potlačiť alebo úplne vyriešiť. Našťastie nemusíte hneď siahnuť po hormonálnej liečbe alebo tabletkách na menopauzu. Toto obdobie sa dá prežiť aj harmonicky a nepríjemné príznaky môžete zmierniť prírodnou cestou. Aj tianDe má veľa vynikajúcich výrobkov, ktoré dokážu toto významné obdobie žien spríjemniť. Najdôležitejšie je začať používať tianDe vložky a to aj v prípade, že už nemenštruujete.

TianDe intímna hygiena

Prečo používať tianDe vložky počas menopauzy

TianDe vložky obsahujú množstvo bylín a sú priedušné. Sú z bavlnenej tkaniny, s výťažkami z morských rias a s patentovaným koncentrátom bylinných výťažkov, ktoré harmonizujú celé telo. Vložky tianDe sú vyrobené najmodernejšou technológiou a bylinné zmesy, ktoré sú v týchto unikátnych vložkách používajú, sú vytvorené podľa receptúr tradičnej čínskej medicíny. Viac informácií o vložkách nájdete v samostatnom článku tu.

Slipové vložky Energia bylín

  • s výťažkom z tibetských liečivých bylín
  • bylinky s detoxikačnými a harmonizačnými účinkami
  • na každodenné použitie
  • vitalita pre ženy

Fytomembrána obsahuje byliny:

  • Angelika čínska: si anjelské meno zaslúži, je to bylinka žien; upokojuje, odstraňuje stres a upokojuje sliznice
  • Aloe Vera: účinne hydratuje, pôsobí proti svrbeniu, zmierňuje podráždenie 
  • Mäta pieporná: antibakteriálne a antiseptické účinky
  • Výťažok Shou Wu z koreňa Palygonum multiflorum: legenda tradičnej čínskej medicíny, regeneruje a omladzuje
  • Kurkuma: má protizápalové a antioxidančné účinky

Vložky Energie bylín TianDe obsahujú výťažky až zo 49 bylín. V čase menopauzy napomáhajú obnove mikroflóry, normalizujú hormonálny stav a zlepšujú celkovú kvalitu života.

Bylinný čas s angelikou čínskou pre ženy

Tento čaj, ktorý je v tianDe známy aj ako čaj na menopauzu, obsahuje starostlivo vybrané byliny, ktoré majú blahodárny vplyv na ženské telo. Kombinácia bylín prispieva k udržaniu normálnej činnosti ženského urogenitálneho systému; podporuje normálnu funkciu krvného systému, podporuje imunitu, napomáha zlepšovať duševnú a fyzickou kondíciu. Rovnako prispieva k udržiavaniu pohodlia pred a v priebehu menštruácie, no je vhodný aj pre ženy v menopauze. Má výrazné protizápalové účinky. Bylinný čaj pre ženy TianDe obsahuje sladovku hladkoplodú, ktorá má protizápalové a protikŕčové účinky a pamajorán obyčajný, ktorý upokojuje myseľ. Obsahuje tiež rumanček pravý, lopúch väčší, túžobník brestový, oman pravý, srdcovník obyčajný, ktoré spolu s hlavnou zložkou čaju - angelikou čínskou vytvárajú nezameniteľnú kombináciu ideálnu pre ženy v čase menopauzy.

Olejček pre ženy je účinnou prevenciou ochorení pŕs

TianDe Olejček pre ženy obsahuje unikátny komplex prírodných extraktov a olejov. Má priaznivé účinky na mliečne žľazy. V kombinácii s masážou stimuluje a zlepšuje mikrocirkuláciu v tkanivách. Aktívne látky v olejčeku pomáhajú predchádzať ochoreniam pŕs. Veľmi dobre pôsobí na psychiku ženy. Obsahuje: ženšen pravý, šalviu, zázvor, ligurček lekársky, styrax a iné účinné výťažky bylín.

Bylinný čaj pre ženy TianDe Masážny olej na prsia TianDe

Tento Masážny olej na prsia harmonizuje ženské hormóny, zlepšuje spánok, znižuje cholesterol, čistí krv, podporuje žilný systém, vyplavuje toxíny z tela, zvyšuje imunitu a dodáva energiu. 

Odporúča sa používať 2-3 týždne, potom si urobiť týždennú prestávku a po nej opäť používať 2-3 týždne.

Vypadávanie vlasov počas menopauzy

Pri problémoch s vypadávaním vlasov počas menopauzy začnite s používaním rady Master Herb - šampón a balzam na vlasy proti vypadávaniu. Prípadne použiť môžete aj rad Bio Rehab, ktorá je zameraná rovnako na zastavenie vypadávania vlasov a podporu rastu nových vlasov.

Doplnkovo sa odporúča používať aj TianDe telové soli, ktoré obsahujú až 70% soli z Mŕtveho mora. Táto soľ čistí pokožku a dodáva jej potrebné mikroprvky, aktivuje látkovú výmenu, zlepšuje tonus a elasticitu pleti, ktorá je potom hladšou a jemnejšou.

TianDe kúra, ktorá pomôže počas menopauzy

V tomto období je obzvlášť dôležitá vyvážená strava s množstvom fytoestrogénov. Tie nájdete v sóji, tofu, ľanových semienkach, celozrnej pšeničnej múke. Dôležitý je i dostatok pravidelného športu, spánku a pobytu na čerstvom vzduchu. 

Ženám, ktoré toto obdobie zmeny práve prežívajú prajeme veľa pohody a síl. 

Zdroj fotografií: zuzino.sk, pixabay.com

 

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia