Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
4 dni
5 hodín
16 minút
22 sekúnd
 
 
 
 

Letné líčenie – tipy a triky, ktoré musíte poznať

Krásne chceme byť počas celého roka, aj v lete! Toto ročné obdobie je pre našu pokožku obzvlášť náročné – vysoké teploty, ostré slnko, zvýšené potenie, klimatizácia vo vnútri, veľké zmeny teplôt počas dňa... to všetko pri líčení v lete musíme brať do úvahy. Pozrime sa spoločne na tipy a triky, vďaka ktorým budeme celý letný deň krásne, svieže, upravené a o našu pleť bude aj dobre postarané.

Letné líčenie – tipy a triky, ktoré musíte poznať

UV ochrana je základ

Ochranné krémy sú najmä v lete dôležitou súčasťou letnej výbavy. Nezabúdajte na to, že nielen pri vode na vás útočia slnečné lúče. Chrániť by ste sa mali aj počas bežného pracovného dňa, výletu či prechádzky so psom. Denný krém s UV ochranou minimálne s SPF 30 je nevyhnutnosť. Podľa dermatológov môžete práve vďaka kvalitnej UV ochrane predísť neželaným vráskam. Niektorí odborníci dokonca odporúčajú až SPF 50. A to nielen v lete, ale i počas celého roka. Ak máte UV ochranu aj v dekoratívnej kozmetike, mejkape či púdri, o to lepšie UV ochrana sa znásobuje.

 Hydratačná podkladová báza pod mejkap TianDe BB základ na tvár TianDe

Leto si žiada odľahčenie

Slnko nepraje klasickému líčeniu, ktoré je zložené z viacerých vrstiev líčidiel: make up, korektor, púder, prípadne aj líčka alebo bronzer. A tiež nie je nič príjemné ani estetické mať roztečený make up na tvári. V lete platí dvojnásobne - menej je viac. Ak chcete aj v letných mesiacoch vyzerať upravene, klasický make up nahraďte jemnejším prípravkom, napr. BB krémom, tónovacím krémom alebo aj podkladovou bázou, ktorá vašu pleť pekne zjednotí, ale zbytočne nezaťaží. Jemne zvýraznite líčka, poprášte púdrom a hotovo.

Výrazné pery

Výrazné pery sú in. Vyskúšajte ich aplikáciu trochu inak. Rúž jemne vklepkvávajte do pier pomocou prsta. Nesnažte sa o presné línie. Okolie pier môžete jemne prepúdrovať. Zabránite tak jeho rozpíjaniu. TianDe tipom je Cushion rúž, ktorý je intenzívny, sýty aj odolný.

Tiande rúž na leto

Výrazné farby počas leta

Kedy, ak nie v lete, si môžete dopriať výrazné farby lakov na nechtoch? Letné líčenie môže byť pestré, farebné, hravé. Vyskúšajte cyklaménovú alebo teplú oranžovú. Spolu s výrazným rúžom docielite zaujímavý look na príjemný letný večer.

Stavte na vodeodolný mejkap

V lete vymeňte vašu obľúbenú špirálu za jej vodeodolnú verziu. Kvalitná vodeodolná špirála vydrží veľa – kúpanie v mori aj v bazéne. Vďaka nej sa budete cítiť o čosi krajšie. Veď zvýraznené a opticky zväčšené oči nemôžu byť nepekné. A večer nezabudnite na ich dôkladné odlíčenie špeciálnym prípravkom na odstránenie vodeodolného make-upu, napríklad aj pomocou micelárnej vody s fytokomplexom, ktorá nedráždi ani tie najcitlivejšie oči.

Predtým, ako začnete nanášať mejkap

Hydratácia je základ – o tom sme už písali a píšeme opäť. Je to tak bez potrebnej hydratácie vaša pleť, a teda ani mejkap nemôžu vyzerať tip-top. Takže, milé dámy, pred použitím všetkých dekoratívnych produktov, doprajte vašej pleti extra dávku hydratačného prípravku. Vyskúšajte Hyalúronové sérum Ocean Riches alebo novinku v ponuke TianDe - Pleťovú esenciu s kolagénom a morskými riasami. Vaša pleť sa vám odvďačí hebkosťou a žiarivým jasom.

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia