Infobar icon

SÚŤAŽÍME o 15x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
15.04.2024 Do konca zostáva
3 dni
9 hodín
2 minúty
20 sekúnd
 
 
 
 

Amarant je tajomstvom dlhovekosti

Amarant je jedna z najstarších úžitkových rastlín na svete. Má mnohoraké využitie a nezameniteľné účinky, ktoré ľudia oceňujú po stáročia. A vy už tušíte prečo. Odpoveďou na to, ako sa stať silným, dlhovekým a mať krásnu mladistvú pleť je AMARANT!

Amarant je tajomstvom dlhovekosti

Posvätný amarant v minulosti taký obľúbený

V minulosti bol amarant veľmi obľúbeným zdrojom mladosti a dlhovekosti  v Číne. V Grécku zas predstavoval liek na nesmrteľnosť a Aztékovia ho považovali za posvätnú rastlinu, ktorá mala magické schopnosti a využívala sa pri rôznych obradoch. Vojaci mnohých armád využívali amarant na doplnenie svojich síl. Verili, že amarant má nadprirodzené schopnosti. Verte, alebo nie – amarant má zázračné účinky na naše telo aj dnes! A ak vám néhodou slovné pomenovanie "amarant" znie tak cudzokrajne a hľadáte jeho slovenský ekvivalent, je ním slovo láskavec. :-)

Čo obsahuje amarant

Amarant alebo láskavec je obilninou bohatou na esenciálne mastné kyseliny - najmä kyselinu linolovú a tiež omega nenasýtené mastné kyseliny. Tie sú nevyhnutné pre takmer všetky telesné funkcie, vrátane regulácie hladiny tukov v krvi, funkcie mozgu, rýchlosti metabolizmu. Pomáhajú aj pri rôznych kožných problémoch a nepríjemnostiach s tráviacim ústrojenstvom. Amarant je výborným zdrojom vitamínu B1 (tiamín), B2 (riboflavín), vitamínov E a D. Amarant je aj veľkým pomocníkom dennej starostlivosti o pleť a veľkým bojovníkom proti vráskam! A rovnako je veľmi účinný pri gynekologických ochoreniach.

"Najefektívnejším spôsobom ako využívať pozitíva amarantu je amarantový olej. Ten sa najčastejšie používa na posilnenie imunity, podporu metabolizmu, spomalenie starnutia, získanie celkovej telesnej a duševnej pohody, ale takisto aj na získanie dôležitých živín pre ľudí, ktorí radi športujú".

Výnimočné účinky amarantového oleja pre zdravie a dlhovekosť

Amarantový olej obsahuje veľké percento cennej látky – skvalénu (až 8 %). Skvalén tvorí prirodzenú súčasť ľudskej kože a má antikarcinogénne, antimikrobiálne a antimykotické účinky. Skvalén je zároveň silným antioxidantom. Ľudskému organizmu dodáva energiu, prispieva k zlepšeniu mozgovej činnosti a viditeľne zlepšuje stav pokožky.

Amarant, resp. amarantový olej je hlavnou súčasťou nového doplnku výživy od TianDe. Jeho názov je Amarantový olej. Obsahuje 100 % prírodného oleja z amarantových klíčkov, ktoré sú z celej rastliny to najcennejšie. Tento doplnok výživy sa užíva 3x denne s jedlom po dobu min. 14 dní.

Vyskúšajte doplnok výživy s amarantovým olejom od TianDe a využívate všetky jeho pozitíva!

Amarantový olej TianDe

Zdroj foto: pixabay.com, zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia