Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
2 dni
15 hodín
24 minút
13 sekúnd
 
 
 
 

Ako sa zbaviť toxínov v tele?

Cítite sa unavene a nemáte dostatok energie na to, aby ste čo i len prstom pohli? Je vaša pokožka suchá a vaše kruhy pod očami sú také viditeľné, že sa vôbec nedajú prekryť korektorom? Tak v tomto prípade môže byť vaše telo plné škodlivých látok, čiže toxínov. 

Ako sa zbaviť toxínov v tele?

Tento fakt vás robí ideálnym kandidátom na vírusy a rôzne chrípky, ktoré na nás celoročne útočia z každej strany. Vaše telo nutne potrebuje detoxikáciu!

Očistná kúra na toxíny

Každý deň sa do nášho tela dostane množstvo toxínov, a to buď prostredníctvom vzduchu, ktorý dýchame alebo jedlom, ktoré konzumujeme. Práve detoxikácia je zameraná na odstránenie týchto škodlivín, vrátane ťažkých kovov. Naše telo funguje ako samostatný stroj, ktorý dokáže mnoho týchto škodlivých látok odstrániť. Avšak, niekedy je potrebné mu trošku dopomôcť, a to prostredníctvom očistnej kúry, ktorá dokáže odstraňovať toxíny nielen vďaka pečeni, ale tiež cez močový mechúr, tráviaci trakt, a rovnako aj cez kožu.

Myslite zelene a detoxikujte čajom

Tiež vám ako prvé napadlo, že na detoxikáciu organizmu je najlepšia diéta? No možno tomu tak je, ale načo sa zbytočne trápiť hladovaním, keď sa to dá aj inak. Pri detoxikácii organizmu je dôležité začať trávením a tráviacim traktom. Teda, základom je rozhýbať lenivý metabolizmus! Ako? Okrem vhodne zvolenej stravy to môžete spraviť aj prostredníctvom pitného režimu. Vymeňte sladené nápoje a kávu za lahodné čaje, ktoré sú v ayurvéde považované za prírodné lieky na liečbu najrôznejších chorôb a obnovu zdravia.

Aké čaje sú najlepšie? Zelený čaj je plný antioxidantov a vitamínov, a je označovaný aj ako magický elixír. Práve obsiahnuté antioxidanty pomáhajú telu bojovať s nahromadenými toxínmi a pomáhajú zrýchliť funkciu metabolizmu. Ďalším skvelým čajom je matcha. Počuli ste o ňom alebo dokonca aj ochutnali? Je ešte účinnejší ako zelený čaj. Vraví sa, že jedna šálka tohto čaju dokáže nahradiť až 10 šálok zeleného čaju. Matcha čaj obsahuje veľké množstvo antioxidantov, ktoré pôsobia proti voľným radikálom, ale tiež podporujú trávenie - preto je vhodný aj pri detoxikácii organizmu.

Ak ste sa rozhodli pre detox organizmu prostredníctvom čajov, odporúčame vám Bylinný čaj s ostropestrecom mariánskym, ktorý podporuje pečeň. Bylinky v tomto čaji majú pozitívny účinok na trávenie. Okrem tohto udržujú normálnu hladinu cukru v krvi, podporujú normálnu funkciu močových ciest a žlčníka. Navyše napomáhajú k duševnej rovnováhe a pokojnému spánku. V tomto prípade už môžeme tento čaj označiť ako skvelý nápoj na detoxikáciu organizmu.

   Levanduľová náplasť na nohy  Detoxikačná náplasť na nohy tianDe na zuzino.sk

Vyskúšajte detox pomocou detoxikačných náplastí

Počuli ste už o detoxikačných náplastiach, ktoré odoberajú z tela toxíny a posilňujú zdravie a imunitný systém? Jednoducho si náplasti nalepíte na nohy a počas noci spravia hotové zázraky.

Každá detoxikačná náplasť obsahuje rôzne, hlavne prírodné zložky, ako sú rastliny, bylinky a minerály. Tieto prírodné zložky odbúravajú toxíny, dokonca aj ťažké kovy z organizmu človeka. Stačí si ich nalepiť na chodidlá a nechať účinkovať počas spánku. Kým si večer na nohy nalepíte úplne snehobielu náplasť, ráno vás môže prekvapiť jej čierne sfarbenie. Sú to všetky toxíny, ktoré zázračné bylinky vytiahli z vášho organizmu.

Myslíte, že je to len placebo efekt? Mnohí sa domnievajú, že takéto náplasti sú len výmyslom, ktorý v skutočností nemá žiadne účinky. Avšak z vlastných skúseností môžem povedať, že tomu tak rozhodne nie je. Jedným z vedľajších účinkov pri detoxikácii organizmu je nevoľnosť a migréna. Presne tieto problémy ma po vyskúšaní Detoxikačných náplastí na nohy potrápili. A výsledok?

"Po 10-dňovej kúre z detoxikačných náplastí som nepociťovala žiadnu únavu a dokonca som sa vôbec počas noci nebudila. Jednoducho povedané, cítila som sa viac v pohode, než po iné dni".

Pri týchto detoxikačných náplastiach platí, že by sa mali používať dovtedy, kým si náplasť nezachová svoj snehobiely vzhľad. Toto je jasným signálom toho, že vaše telo je zbavené všetkých toxínov, ktoré vám mohli spôsobovať rôzne zdravotné problémy.

   

Podpora detoxikačného procesu

Ak to s detoxikáciou organizmu myslíte vážne, nechajte si poradiť odborníkmi na tradičnú čínsku medicínu. Pani Elenka Jesíčková, hlavná školiteľka tianDe a expertka na východné medicíny radí do dennej rutiny zaradiť aj doplnky výživy Citrokalcevit a Funkčný komplex s ostropestrecom a riboflavínom. A nezabúdajte ani na detoxikáciu pokožky, kde vám veľmi dobre poslúžia telové soli, napr. Telová soľ so zeleným čajom.

Náš tip: Ak chcete mať informácie o detoxikácii na 1 mieste, prečítajte si aktuálnu brožúru z dielne e-shopu zuzino.sk Detoxikácia organizmu.

Zdroj foto: pixabay.com, zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)

 

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia