Ako funguje Photoner?

Kategórie
 
 
 
 

Ako funguje Photoner?

...alebo luxusné profesionálne kozmetické oštetrenie u vás doma! 3D Photoner je prístroj s komplexnými fotochromatickými a ultrazvukovými účinkami vytvorený pre použitie v domácich podmienkach a určený pre pravidelné kozmetické procedúry. Ak túžite po krásnej vypnutej a rozjasnenej pleti bez vrások, zvýšenej pigmentácie či ďalších známok starnutia, ste na správnej adrese!

Ako funguje Photoner?

Photoner TianDe

Čo je Photoner?

3D Photoner dokáže naozaj veľa. Hlavné druhy ošetrenia, ktoré ponúka je tzv. chromoterapia a ultrazvuková mikromasáž.

Chromoterapia je terapia farbami, ktorá patrí medzi obľúbené metódy prírodnej medicíny. K vyváženiu energie v ľudskom tele sa využívajú farby a svetlo. V tomto prístroji sa kombinuje metóda mäkkého fotochromatického účinku (chromoterapia) so spektrom elektromagnetických vĺn rôznych dĺžok (červená, modrá, zelená farba) a efektívna metóda ultrazvukovej mikromasáže.

Ultrazvukovová mikromasáž má silný stimulačný účinok, aktivuje látkovú výmenu v bunkách, zvyšuje úroveň syntézy kolagénu a elastínu v pokožke. Fotochromatický účinok prístroja má blahodarný vplyv na celkový stav pokožky.

Účinky chromoterapie (farebnej terapie) na vašu pleť

Červená farba - preniká kožou do hĺbky 8-10 mm. Teplo, ktoré vytvára zvyšuje mikrocirkuláciu v koži, aktivuje látkovú výmenu, stimuluje rast nových buniek, znižuje hĺbku vrások a pokožka sa tak stáva pružnou a hladkou.

Modrá farba -  preniká do hĺbky kože 0,5 mm a vhodná je na citlivú, mastnú pleť a pleť so známkami zápalových procesov. Ožiarenie modrým svetlom pomáha regulovať tvorbu kožného mazu a pomáha aj pri akné. Použitím modrého svetla sa tiež prispieva k zužovaniu rozšírených pórov, upokojeniu zápalových procesov, uvoľneniu kŕčov, odstráneniu spaziem a k zníženiu začervenania pokožky. Pokožka je po použití svieža a žiari zdravím.

Zelená (žltá) farba - má upokojujúce účinky, zužuje rozšírené krvné cievy (na tvári i na nohách), zlepšuje okyslyčenie tkanív, upokojuje podráždenú pokožku, zmierňuje pocit napätia a diskomfortu. Ožiarenie zeleným svetlom je obzvášť vhodné najmä pre zmiešaný typ pokožky.

Prístroj je ideálny pre zrelú pleť s príznakmi starnutia, pre suchú pleť, pri výskyte vrások a nedokonalostí, pigmentových škvŕn a pieh. Prístroj je vhodný aj pre mastnú a mladú pleť  na korekciu jazvičiek po akné a ďalších nerovností. Využijete ho aj pri ošetrení doných končatín, ktoré najmä vo vyššom veku sú pokryté nevzhľadnými škvrnami, rozšírenými žilkami, tzv. metličkami. 3D photoner dokáže pomôcť aj s týmito nedostatkami.

Je Photoner vhodný aj pre moju pleť?

Ak si chcete byť istá, že prístroj 3D Photoner je naozaj pre vás vhodný, tu sú možné dôvody jeho použitia:

  • máte zrelú, povädnutú pleť
  • na tvári máte množstvo mimických vrások
  • pod očami a okolo očí máte vačky, opuchy, vrásky
  • toto obdobie je pre vás obdobím rehabilitácie po plastickej operácii a vy chcete byť vo forme čo najrýchlejšie
  • po akné vám ostali nevzhľadné jazvy
  • máte kuperózu (začervenané miesta na tvári a rožšírené žilky)
  • na tvári sa vám tvoria nepravidelné fľaky a tmavé miesta - zvýšená pigmentácia
  • ukladá sa vám nežiaduci tuk (napr. podbradok)

Ešte lepší účinok Photonera spolu s tianDe výrobkami

Použitie prístroja 3D Photoner sa odporúča spolu s kozmetickými výrobkami tianDe. Účinok bude vďaka intenzívnejšiemu vstrebávaniu aktívnych zložiek prípravkov ešte väčší. Na začiatok odporúčame používať spolu s kolagénovým gélom z radu Collagen Active. 3 D Photoner môžete používať aj so sérom, napr. regeneračným sérom v kapsuliach a spolu s textilnými maskami. 

Zdroj foto: zuzino.sk

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia