Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
22.04.2024 Do konca zostáva
0 dní
14 hodín
42 minút
10 sekúnd
 
 
 
 

Ako bolo na prvom bratislavskom školení v tomto roku?

V sobotu, 22.2.2020 náš e-shop zuzino.sk pripravil veľké produktové školenie TianDe s vynikajúcou Elenkou Jesíčkovou. A dopadlo to naozaj veľmi dobre. Veď čítajte ďalej.

Ako bolo na prvom bratislavskom školení v tomto roku?

Stretli sme sa v peknom počte priližne 50 osôb. Hotel Color*** v Bratislave nás privítal príjemným prostredím aj milým personálom. Začali sme registáciou účastníkov - pekne, podľa harmonogramu o 09.00 hod. Pani Elenka Jesíčková, hlavná lektorka TianDe a zároveň odborníčka na tradičnú čínsku medicínu nám poskytla množstvo informácií, ale aj rady a tipy, ako správne používať TianDe. Hovorila o témach, ktoré sú vždy aktuálne - Ako zatočiť s bolesťou alebo Ženské ochorenia, Menopauza s ľahkosťou. V tretej prednáške priblížila aktuálnu tému detoxikácie z pohľadu tradičnej čínskej medicíny. Jej prednášky boli naozaj veľmi obohacujúce, praktické a podané ľudsky a s nadhľadom skúsenej lektorky. Potešili aj osobné skúsenosti účastníkov školenia, ktorí porozprávali o tom, čo im konkrétne TianDe donieslo a ako im práve TianDe skvalitnilo život. 

  

Keďže každá žena chce byť krásna, toto podujatie sme doplnili aj o tému Krásna v každom veku, kde sme poskytli jednoduchý návod, ako si uchovať krásu do vysokého veku. Pridali sme aj pár tipov starostlivosti o pleť a tipy na dekoratívnu kozmetiku. A to, že každá žena môže byť naozaj krásna sme dokázali aj Premenou s TianDe, ktorú jedna z dám vyhrala v súťaži so zuzino.sk

  

Táto akcia nobola len takým klasickým školením. Veľa sa skúšalo; robili sme si "ručičky", kde sme aplikovali viacerých TianDe výrobkov. Vybraným dámam sme poradili s výberom vhodných prípravkov pre ich typ pleti, použili dekoratívnu kozmetiku. Každý si počas prestávky mohol čo-to z TianDe ovoňať, vyskúšať, nacítiť alebo ochutnať.

Zuzana Slovačková, zakladateľka a majiteľka e-shopu zuzino.sk predstavila novinky v e-shope a tiež to, ako nakupovať TianDe ešte výhodnejšie. Zlatým klincom programu bolo žrebovanie tomboly. Šesť dám sme potešili hodnotnými darmi. Jedným z nich bola kompletná sada exkluzívnej pleťovej kozmetiky Charm

  

Celá akcia sa  niesla vo veľmi prajnom a pozitívnom duchu. Veríme, že príjemne prekvapili aj neočakávané bohaté darčeky od e-shopu, kde okrem iného nechýbali ani 3-eurové darčekové poukážky, obľúbené masky a tiež nedostatkový tovar - výnimočné náplasti Wutong a Jian Kang.

Jedna z reakcií našich zákazníkov a zároveň účastníkov akcie:

 "Chcem sa Vám poďakovať za to, že ste mi výhrou vstupenky umožnili zúčastniť sa na skvelom produktovom školení s úžasnou Elenkou Jesíčkovou. Školenie bolo veľmi zaujímavé a obohatilo a rozšírilo mi obzor v používaní produktov tiande. Som veľmi rada že som sa ho zúčastnila a zažila osobne tu skvelú atmosféru.
Prajem Vám veľa úspechov"
Zuzana Koňušíková :-)

Školenie v Bratislave sa skončilo pozitívne. Už niekoľko hodín po jeho skončení sme spustili predpredaj vstupeniek na košické školenie, ktoré sa však kvôli Korona vírusu nakoniec nekonalo. Pozitívnou správou je, že je naplánované ďalšie bratislavské školenie, ktoré sa bude konať v sobotu 26.9.2020 v Hoteli Saffron****. Vstupenku za zvýhodnenú cenu si môžete zakúpiť TU.

Foto: Jenny Slovačková pre zuzino.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia